skip to Main Content

Voor en door Muiderbergers
Collectief, betrouwbaar en servicegericht

cropped-beeldmerk-def.png

Collectief eigenaar

Om het warmtenet te realiseren is een groep bewoners aan de slag gegaan om plannen te maken. Het warmtenet is dan ook geen idee van de gemeente Gooise Meren, maar van Muiderbergers. De bewoners die van het warmtenet gebruik gaan maken worden collectief medebeslisser binnen Warmtenet Muiderberg. Een warmtenet dat onafhankelijk van commerciële gas- of warmteleveranciers functioneert.

Betrouwbare leverancier en servicegericht

Of het nu om de verwarming van je woning of om warm kraanwater gaat, je moet erop kunnen vertrouwen. Ook als er onverhoopt een storing is. Warmtenet Muiderberg plaatst in het toekomstige pompstation niet alleen een extra warmtepomp als back-up voor de warmtelevering, maar we zorgen ook voor een betrouwbare service- en onderhoudsdienst. Voor eventuele storingen én voor periodiek onderhoud om storingen te voorkomen.

Bij eventuele calamiteiten zullen er eventueel tijdelijke elektrische oplossingen zijn.

Wattnu verduurzaamt

Wattnu is de energiecoöperatie in Gooise Meren. Wattnu is er voor en door bewoners en werkt zonder winstoogmerk en zonder commerciële belangen. Wattnu werkt strategisch samen met de gemeente Gooise Meren om met bewoners de schouders te zetten onder de energietransitie. Wattnu is op initiatief van Muiderberger, Hette Zijlstra, kartrekker geworden van dit warmtenet omdat Wattnu gelooft in een duurzame oplossing voor en door bewoners, waarbij bewoners zelf mede-eigenaar worden van hun eigen warmte.

 

Meer over Wattnu vind je hier

Help Warmtenet Muiderberg

Meld je aan via het formulier op de site van Wattnu

Back To Top