skip to Main Content

Netwerk voor warmtenet

We staan er niet alleen voor

Warmtenet Muiderberg is onderdeel van een netwerk. Om het warmtenet te realiseren staken verschillende partijen de koppen bij elkaar. Warmtebedrijf Muiderberg, Warmtenet Muiderberg, Wattnu en gemeente Gooise Meren. Samen met bewoners werken zij aan de bouw van het warmtenet. Elk van uit hun eigen kennis, ervaring en verantwoordelijkheden.

  • Warmtebedrijf Muiderberg als zakelijke organisatie.
  • Warmtenet Muiderberg als coƶperatieve bewonersorganisatie.
  • Wattnu als initiatiefnemer en organisatie die werkt aan de verduurzaming van onze regio.
  • Gemeente Gooise Meren als ondersteunende partij betrokken bij de ontwikkelingen, niet als opdrachtgever of eigenaar, maar als warm pleitbezorger voor het aardgasvrij maken van Muiderberg.

Het delen van kennis en ervaringen is een van de belangrijkste functies van dit netwerk. Geen eenrichtingsverkeer maar een wisselwerking om de samenwerking, ook met alle bewoners, tot een succes te maken.

Sterke organisatie

Het realiseren van het warmtenet is een megaklus. Een sterke organisatie is daarbij meer dan belangrijk. Om de kans op succes te vergroten is Warmtebedrijf Muiderberg opgericht. Het Warmtebedrijf is verantwoordelijk voor zaken als techniek beoordelen, regelen van financiƫn, aanvragen van vergunningen en verlenen van opdrachten. Onder het Warmtebedrijf Muiderberg functioneert Warmtenet Muiderberg als de organisatie die de contacten met bewoners verzorgt, zoals de bewoners op de hoogte houden van alle ontwikkelingen en advies geven bij hun keuze.

Back To Top